Produkty pro super tadaris (3)

Pikantní Klobásový Rougail - Pivovar

Pikantní Klobásový Rougail - Pivovar

Vychutnejte si toto lahodné Rougail s klobásami Montbéliard a chili L’Oiseau z Réunionu ve dvou. Inspirováno nejlepšími pivovary, tento recept neobsahuje barviva, umělé aroma ani konzervanty.
Vyčištěné trubice chobotnic - Sortiment hlavonožců

Vyčištěné trubice chobotnic - Sortiment hlavonožců

1 sáček trubiček z chobotnice, česnek, cibule, náplň (maso nebo ryba podle výběru), sůl, pepř, petržel, rajčatová omáčka, olivový olej, "aioli" a bílé víno. Doporučujeme rozmrazit vaše trubičky z chobotnice pod vodou těsně před přípravou. Naplnit trubičky náplní podle vašeho výběru a uzavřít konec trubičky párátkem. Orestovat česnek, cibuli a petržel. Přidat rajčatovou omáčku a bílé víno. Vložit naplněné trubičky a nechat dusit 25 až 35 minut na mírném ohni. Při servírování smíchat aioli s omáčkou. Podávat s těstovinami nebo rýží.
Malé očištěné sépie - Sortiment hlavonožců

Malé očištěné sépie - Sortiment hlavonožců

Malé sépie na smetaně s petrželkou: Připravte si petrželkovou směs (česnek a petržel). Nechte rozmrazit své malé sépie. Doporučujeme je rozmrazit pod vodou těsně před přípravou. Orestujte své sépie na pánvi s olivovým olejem, přidejte svou petrželkovou směs, aby se dosáhlo rovnoměrného zlatavého zbarvení. Osolte podle chuti. Přidejte smetanu a nechte povařit 4 minuty na mírném ohni. Podávejte s bílou rýží nebo dušenou mrkví.